Dekoracija stola
Za hranu i piće
Pakiranje i distribucija

Dobrodošli

U našoj ponudi je najširi mogući raspon salvete, koja uključuje rješenja za svaku prigodu: od klasične tissue salvete za doručak, do vrhunskih materijala Dunilin i Elegance salveta za svečane večere.

Osim toga, uz širok raspon kvalitete možete odabrati između raznih modernih boja, neutralnih te sezonskih uzoraka. Uz sve to imate neograničene mogućnosti kombiniranja s drugim artiklima kao što su stolnjaci, nadstolnjaci, stolne trake itd.

Uz ova uzbudljiva, osvježavajuća rješenja, Vaši gosti će biti oduševljeni i posjetiti Vas ponovno.

Novosti

20.04.2021.

SILIKOMSKI PODMETAČI 30X45 CM

SILIKOMSKI PODMETAČI 30X45 CM

Silikonski podmetači su gotovo TRAJAN proizvod. Mogućnost pranja u perilici suđa i na višim temperaturama, također je i otporan na sve vrste dezinfekcijskih sredstava. Otporan na žar cigarete. protu klizna površina odozgor a za stol gotovo da se zalijepi. 5 različitih boja u ponudi.

07.04.2021.

STROJNO PAKIRANJE HRANE

STROJNO PAKIRANJE HRANE

Za strojno pakiranje postoji preko 50 različitih vrsta posudica od biorazgradive mase, reciklirane plastike itd. Posude su izrađene sa 1 do 5 razdjeljaka

više...

07.04.2021.

Led lampice (svijeće) ugođaj atmosfere

Led lampice (svijeće) ugođaj atmosfere

LED LAMPICE pružaju toplo bijelo svijetlo ili kao kod Multicolor opcije, mogu mijenjati boje. U kombinaciji sa raznim svijećnjacima stvara dojam prave prirodne svijeće

više...
oglas